otrdiena, 2012. gada 13. marts

Pirms skolēnu brīvdienu maratons.

Šonedēļ izbaudām skolēnu pavasara brīvdienas, bet piektdien, 9. martā Ērgļu vidusskolā notika pasākums "Visi putni kopā!" Matīsam apsolīju, ka mēs uz to arī aizbrauksim, un galu galā pirmā diskotēka viņa kontā arī tika iekļauta :))
Plkst. sešos vakarā pasākums sākās, mājās bijām pēc pusvienpadsmitiem vakarā..
No 1-12. klases vecāku komandām notika dažādu jautru, gudru un sportisku aktivitāšu maratons. Katra klase bija izdomājusi, gana interesantus un arī savu reizi āķīgus uzdevumus. Tā kā man ar vidusskolu vēl nav darīšana, tad tiešām tika izskraidīts labirintu labirinti.. Vismaz man tā likās :))
Uzdevumi dažādie, gan jāparāda prasme kaklasaišu apsiešanā, jāatbild uz gana āķīgiem jautājumiem, jāpilda dažādi uzdevumi,  zivtiņas jāmakšķerē, puzle jāliek, mēmais šovs jāizspēlē, gan fizika jāatceras, "klasītes" jālec, pankūku cepšanas prasme jārāda, tējas jāatpazīst, gan mākslinieku lomā jāiejūtas..












Tad bērniem diskotēka, vecākiem -vecāku kafejnīca skolas bibliotēkā.., muzicēja Edvīns Bauers, video mirkļus rādīja Arta mamma..

Mūsu daži otrklasnieki, tai skaitā Matīsu ieskaitot, paziņoja, ka tajā "disenē" esot pārāk skaļa mūzika!!! :))
Ik pa laikam apciemoja savas klases vecāku galdiņu, lai panašķotos.. :)), pēc dančiem... hmm, vairāk gan trakošanas, kā jau tikuši brīvībā!! :))

"Zum pakalnos un ielejās
Zum arī mūsu skolā" -tāda devīze bija visai nedēļai!
Tiekamies!!

1 komentārs:

  1. Eh, šis skaistais skolas laiks ar vecāku sapulcēm, pasākumiem, priekiem un arī bēdām, draudzību, sarunām.. tik neticami ātri tas laiks paskrien! Un kamēr ķipari vēl mazi un gaida, pat aiz rokas uz skolu vecākus velk, tas ir brīnišķīgi īss brīdis! Inesīt, izbaudi to! :D

    AtbildētDzēst