svētdiena, 2013. gada 12. maijs

Vērmeļmeitā -izloze.

Laiks skrien vēja spārniem, tik tiešām, jo manam blogam aprīļa beigās apritēja divi gadi, pirmā ziņa šeit, par savu blogu -kurā es stāstītu par dzīvi iz laukiem,  mani iedrošināja un pierunāja draudzene Inga no Auduma ziediem , bet viņas dēls Jānis izveidoja blogu, gmail,  -visu, kas piederējās pie lietas, pat apmācīja kā rīkoties, :)) tagad smaids līdz ausīm, par pirmajiem nedrošajiem soļiem, bet bija grūti gan rakstīt, gan bildes rediģēt, gan arī fotografēt:)), un kur nu vēl izdomāt, ko Jums parādīt, no tās lauku dzīves, gribējās atmest ar roku, bet, redzu ka cilvēkiem pamazītēm iepatīkas... :))

He, un manējie jau pieraduši, ka es ar fotoaparātu skraidu apkārt pa sētu :))

No sākuma slēpu, ka vispār man tāds blogs Vērmeļmeita ir, bet ja Zaubē kāds mani pavilka uz zoba, tad aha -tomēr ieskatās, vai ir lietas kursā! :))
Jā, vairāk tiešām rakstu plašajam radu un draugu arī paziņu lokam.

Par bloga nosaukumu gan divu domu nebija, jo mūsmājas sauc "Vērmeles" :))

Esmu publicējusi 155 ziņas, 495 komentārus saņēmusi, 37 sekotājus ieguvusi ( tā man pārskatā rāda, bet emuārā 34, kur un kas tie 3 :)), nezinu)
un 49tūkstošus apmeklētāju saskaitījusi :))

Paldies visiem komentāru rakstītājiem, tāpat skatītājiem un sekotājiem!!!

Topa ziņas.. ..procedūra matiem -keratīns, viss ap un par medību torņiem,medībām + balle, par dīķiem, ražas svētkiem, lauku darbiem, ganu dienas,zemes aršana, mazo Danielu, pat pēdējā ziņa -kūlas dedzināšana -pāris dienu laikā ieguva lielu statistiku... utml. 

Atslēgvārdi dažādi un daži gana amizanti.
..mazliet..piemēram..
bez sievietām nekādīgi; ka pareizi kauties; siena kaudzes; čip, dēju; ances purvi un meži; zils makonītis, zelta maliņa; peldētājs; siena ruļļi un cilvēks; kā izsalkusi govs maurodama; mazais brāļuks; kadrs 12; stiprākais traktors; manam vīratēvam garšo; atbrauc uz rīgi bai labāk,cēsīm; balts sniegs; inese-vēdera tīrīšana; ka smaržo lapsas riesta laikā; pamazītiņām eh; plažece jagoda na terasi; teiciens tantei; lelle ar vannu; pie ineses blogs; putnu olas uz arumiem; celtnieku brilles; liela vāze; stirnas skrien; lācis rūc;......................................
..un neiztrūkstošā.. vērmeļmeita..

Ak, jā un maija sākumā tika nosvinēta arī mana dzimšanas diena  30+6   :))

Un neskatoties uz bloga un saviem gadiem, dzīve dipina vairāk vai mazāk krāsainiem solīšiem tik uz priekšu!!!

 Atgriežoties pie dāvanas..
Galīgi nesatraucieties, vistas vai olas, pienu, teļu un pat ne govi :)), Jums netaisos dāvināt, bet mazu laiciņu atpakaļ iesaistījos Oriflame, tikai priekš sevis un draugiem, tāpēc, es tagad piedāvāju, kādam no saviem lasītājiem iegūt konkrētos produktus savā īpašumā - kā dāvanu no manis!!



Tie būtu:
1.Vislabāk pārdotā skropstu tuša 
2. Klasiski sarkana nagu laka
3. Mitrinoša sejas maska
4. Daudzfunkcionāls krēms
5. Vivacity tualetes ūdens (aromāta tips: ziedu ar apelsīna ziedlapiņu notīm)
Dāvanas vērtība 20ls ar astīti, jo mēs taču esam tā vērtas :))

Lai piedalītos izlozē līdz pirmdienas vēlam vakaram plkst.24, atstāj komentāru zem šī ieraksta par to, ka vēlies piedalīties!


Un, ja ir kādas vēlmes, ko gribētu redzēt un par ko lasīt, iz tās lauku saimniekošanas -dzīves, tad ierakstiet pie reizes komentāros, varbūt varu parādīt :))


 Šodien māmiņdiena, mīļi sveicieni visām māmiņām!!
   
Tiekamies otrdienas vakarā, tad lozēsim :)) 
 

  

 






















15 comments:

  1. Piedot!!! Esmu neuzmanīga bez gala, atkal nebiju pamanījusi, ka ielogojies ir kāds cits no ģimenes pirms manis pie datora:)
    Attiecīgi gribēju teikt, ka blogs ir burvīgs - un Tev noteikti jāraksta par visām tām lietām, kuras šķiet Tev ikdienišķas , bet citiem lauku eksoootika. Vai nostaļģiskas atmiņas brīžiem uznāk.. man lasot.. un atceroties savu bērnību laukos. Paldies, ka Tu raksti.. un noteikti var izlooozēt arī Olas, tik nezinu, kā tās nogādātu pēc tam... , varētu arī braucienu traktooora piekabē, vai vienu darbadienu laukos:)) ... tad nu - Paldies arī Ingai, kura Tevi pierunāja:).. Jo es neabonēju avīzes, jo preses brīvība blogpasaulē patīk daudz vairāk.

    AtbildētDzēst
  2. Daudz Laimes Tavā Jaunajā gadā! :) Un prieks, ka jau ne pirmo gadu dalies lieliskajās lauku ainiņas! :))

    AtbildētDzēst
  3. Lasu Tavu blogu un tas man sagādā prieku! Lūdzu turpini rakstīt par sev aktuālām lietām, jo tās ir interesantas arī citiem! :) Priecīgu māmiņdienu un jā, labprāt piedalīšos izlozē!

    AtbildētDzēst
  4. Sveicieni Tev bloga jubilejā! Es vienmēr ar interesi lasu tavu blogu, mums arī ir lauku īpašums netālu no Vestienas, bet "lauku dzīvē" mēs esam tikai tādi iesācēji:) Tāpēc man jo īpaši prieks ir par tavu blogu!
    Labprāt piedalīšos arī izlozē.

    AtbildētDzēst
  5. Sveicieni jubilejā! Pieredze nāk ar laiku, un izskatās, ka rakstīšana un bildēšana Tev nesagādā nekādas grūtības. Viss blogs caurstrāvo tādu vieglumu un gaišumu, ka pati sāku tā justies. Tā tik turpināt. Labprāt piedalīšos izlozē.

    AtbildētDzēst
  6. Es ar labprāt piedalīšos izlozē:))

    AtbildētDzēst
  7. Khe, jaa jau divi gadi, daudz.. :)
    Apsveicu.. :))
    Laprāt piedalīšos izlozē!;)

    AtbildētDzēst
  8. Sveicieni bloga jubilejā! Lai raiti rakstās turpmāk, lai jauki mirkļi kadram, lai lasītāji nāk klāt, lai iedvesma visu turpināt!
    Piedalīšos izlozē.

    AtbildētDzēst
  9. Tu esi malacīte,tavi raksti bloga ir interesanti.Ja nevaru aizbraukt ciemos,vismaz varu uzināt kas noteik tavas majās.Man prieks pa tevi,tā tik turpināt! Laprāt piedalīšos izlozē!;)

    AtbildētDzēst
  10. Varbūt esmu starp tiem 3,bet Tavs blogs ir manā sekotājblogu sarakstiņā...
    Paldies,ka padalies ar savu ikdienu,kura ir ļoti interesanta pilsētiekiem.... un tie skati.....eh...skaisti!

    AtbildētDzēst
  11. Paldies par sveicieniem! Mīļas bučas 2-gadniekam/-cei (apjuku, kā rakstīt...)!!! Ņemot vērā, ka šajā vecumā kustīgums un pļāpīgums mēdz pieaugt, novēlu Tev, Inesīt, pabūt visos lauku notikumu epicentros un pēcāk par to pačalot blogā! Man ir interesanti lasīt, tāpēc, ka puse mūža pagājusi pa laukiem, ka tuva Vidzemes puse... Tikko atklāju, ka esam pat vienaudzes...

    AtbildētDzēst
  12. Apsveicu ar bloga 2 gadiem! Paldies, ka dalies ar to bagātību, kas visapkārt!
    Laprāt piedalos izlozē:)

    AtbildētDzēst
  13. Ar nokavēšanos....sirsnīgi SVEICIENI JUBILEJĀ!
    Pozitīvu rakstit prieku ari turpmākkk!
    ;)

    AtbildētDzēst
  14. Ar nokavēšanos....sirsnīgi SVEICIENI JUBILEJĀ!
    Pozitīvu rakstit prieku ari turpmākkk!
    ;)

    AtbildētDzēst
  15. Paldies!

    Kaut kā sāku domāt, ka vajadzēja vēl kādu dienu plusā pieskaitīt izlozei klāt :))

    AtbildētDzēst