otrdiena, 2011. gada 23. augusts

Ciemos pie Laines.

Man jāsaka vispār PALDIES Lainei, ka mani uzaicināja uz blogdraugu salidojumu savās mājās, jo ne es radoši darbojos nekā, tik zinu un esmu lietas kursā, par viņas uzņēmību un sava darba augļu nešanu plašajā "pasaulītē".
Bet man bija no malas interesanti vērot, pašas meitenes -kuras lielākā vai mazākā mērā, dara ko līdzīgu -izkopj katra savu sirdij tuvāko "rokdarbošanos"!!! Jo talantu jau ir daudz! :))
Piebilst nav ko, visas meitenes, kuras raksta, jau ir skaisti aprakstījušas piedzīvoto savos blogos:))

Kad ierados zeķčību šūšana ritēja pilnā sparā...

 


Ekskursija pa mežu līdz lapenei..



Dekupēšana..       ..prātu man aizķērusi..:))


..kā bites ap Ineses smalko skaistumlādi.. :))
Kitija rāda savu prasmi ziepju varīšanā..


..Īstenībā, arī es salasījusies meiteņu blogos aprakstītās emocijas.., arī mani pamazītēm pārņem saldsērīgas izjūtas vai sajūtas.., jo tikai tagad tu tā īsti saproti - TAS BIJA VIENS IEDVESMOJOŠS PASĀCIENS -ar sarunām, ar smaidiem un smiekliem, ar draudzīgu kopā darbošanos, vai vienkārši tādu sajūtu, kā man -cik labi, ka man arī bija iespēja tur pabūt!!! 
Paldies, Laine! :))

....................................................................................................................................................................



3 komentāri:

  1. Lūdzu, Ines`! Un paldies Tev, ka palīdzēji un biji slepenais atbalsts -tomēr radu un kaimiņu plecs kam pieturēties ļoti palīdz šādās reizēs! Man galvā virmo jau jaunas idejas! Parunāsim, kad satiksimies!:)

    AtbildētDzēst
  2. Ilgi domāju ,kā varētu tevi raksturot...Slepenais atbalsts...tieši tā ! Tu māki atbalstīt arī neesot blakus. Paldies Tev, arī no manis!

    AtbildētDzēst
  3. :))jauki vārdi, paldies meitenes!!
    Nu, Laine, nebrīnos nemaz par tevi, ka tev jau galvā jaunas idejas, tas piedien Tev!!!

    Inga, Inga:)) -mēs taču no bērnības, ar maziem pārtraukumiem, bet esam kopā!!!!

    AtbildētDzēst