pirmdiena, 2011. gada 15. augusts

Eksotisko deju festivāls -Madonā

Sestdien izbrīvēju sev pēcpusdienu un aizbraucu ar puiku uz Madonas kultūras namu paskatīties eksotisko deju festivālu "Maģiskais paklājs". Es personīgi apmeklēju tikai koncertu trijos pēcpusdienā, kas ilga nepilnas četras stundas, bet pats pasākums sākās jau plkst.13, austrumu tirdziņu un citas aktivitātes nokavēju, tāpēc, neko sīkāk par un ap to, nevarēšu pateikt.
Deju dažādība plaša- samba, tango, čigānu, indiešu,un protams, vēderdejas- deja un dejas (uzstājās ar divām vai trim dejām katrs kolektīvs). Nosaukumus baidos sajaukt, bet meitenes bija gan no- Madonas, Bērzaunes, Rīgas, Bauskas, Lielvārdes, Jēkabpils, Līvāniem, Rēzeknes, Daugavpils...
Gribējās vairāk apmeklētāju, uz koncerta beigām sāka tukšoties zāle, bet prieks par tiem skatītājiem, kas meitenes atbalstīja līdz pasākuma beigām, un kas bija tur, jau no paša sākuma!!!
Un deju -tērpu baudījums var sākties..














 ..un jā, dejo arī vīrieši..:))





















Mans puika paspēja iegūt sev hennas zīmējumu, un radošajā darbnīciņā uzzīmējot zīmējumu, tikt arī pie balviņas.:))

Pasākuma vadītāja..
 Žēl, ka mani "uzmeta" fotoaparāts, sešas dejas un kopbilde man izpalika..

Tie tērpi, tas krāšņums -man tā patika!!! :))
..un ieguldītais darbs..par to jau cits stāsts..

6 komentāri:

  1. Kāds košs pasākums! .. Un kas par tērpiem!!..

    AtbildētDzēst
  2. Jā! Tērpi bija acīm īsts baudījums!!!

    AtbildētDzēst
  3. :)un kas par meitenēm!

    AtbildētDzēst
  4. Prieks, ka paticis mūsu festivāls! Šogad Festivāla "Maģiskais Paklājs" 5. gadu jubilejas pasākums! Ieplānots ne tikai grandiozs koncerts, bet arī aizraujošas atrakcijas un izklaides iespējas gan bērniem, gan pieaugušajiem! ;)
    MANTIGRA

    AtbildētDzēst
  5. Katrs festivāls ir košs tikai būtu lūgums pasākuma organizatoriem izvietot vairāk plakātu un reklāmu lai piesaistītu vairāk interesentu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas gan! Reklāmai spēks!
      Jo tajā reizē.kad es biju.tiešām skatītāju rindas patukšas.un braucu tāpēc.ka mana vēderdeju pasniedzēja uzstājās.un no viņas man tas info..

      Dzēst