pirmdiena, 2013. gada 25. februāris

Vanna vannā.

Kā jau varbūt atceraties, man palēnām palēnām notika dzīvoklī remonts (par to citreiz), bet šoreiz gribu atrādīt to jau pasenāko ( 10 gadi LV, es nezināju?!? ) brīnumu, vannavannā , uz ko arī mūsu izvēle pēc ilgākām pārdomām krita.
Tikai speciāli nemeklējām 1,70m garuma vannu, bet palikām pie tās pašas 1,50m vannas, kura jau bija krājumā, bet pamesta un aizmirsta nebūtībā.

Pirms..



Pēc...
Vannu piepilda līdz pusei ar ūdeni -uz 24 stundām..



Vannai ir divdaļīgs bīdāms akrila panelis priekšpusē, gan arī vnk panelis gar abiem sāniem, uz ko vannas meistars tik noteica, ka parasti viņi tā nepraktizē.
Bet man tieši tā vajadzēja, lai nomaskētu pilnībā vannu..
Un ir gana ērti, jo aiz bīdāmā paneļa var paslēpt šo un to ... :))




Saulainu noskaņojumu nedēļai!!!






5 komentāri:

  1. Anniņa vanniņā mazgājās un mazdrusciņ aizsnaudās ......
    neticami ka ta vanna bija kadreiz veca,pa skaisto:)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes

    1. ...vannā pagulēt -paplunčāties, wow, cik feini..!!
      Mūsdienu tehnoloģijas laikmets, skrien vēja spārniem, Lienīt!!

      Dzēst
  2. Es ar' bez vannas nevarētu... Jā, vanna vannā tiešām vairs nav jaunums, bet šāda, ar slepenajiem skapīšiem - neierasti neparastā!!! Feinu plunčāšanos!

    AtbildētDzēst
  3. Šī Tava ziņa ir kā reiz man laikā un par tēmu, jo šobrīd svārstos starp vairākiem variantiem attiecībā uz vannu un mums tas viss vēl priekšā.
    Kā noprotu Tu jau savu apdeitoto vannu lieto un varbūt vari pastāstīt - kā viņa ir, kad pielieta - tur labi siltumu? Tā ir tām ts vecajām vannām - viņas ir super siltuma noturīgas, kamēr ar jaunajām, plānajām (plastmasas vai pat nezinu, kas tas par materiālu) mana pieredze gluži pretēja - vanna ir vēsa un siltumu nemaz neuztur.

    AtbildētDzēst
    Atbildes

    1. Sveika, Andra! Nu, redz, kad mēs ģimeniski "nosvērāmies" par labu vannai, un nevis dušai, es , kā jau sievietei tas pieklājas,:)) gribēju jaunu vannu, vienkāršu, jo vietas maz, nekādu tur "ciku caku".., bet jaunu... Draugs tik kā esam veikalos, kur tirgo vannas, pieklauvē, un saka, tāds troksnis, kas tur ir viena plastmasa?!?, mazgājoties visa māja skanēs no trokšņa:))utt. Un tad aptaujājoties pie kaimiņa, kuram arī ir vannavannā, tomēr izlēmām par labu šitam variantam. Siltumu tur, troksnis minimāls, vizuāli vanna smuka, neslīd, tā ir viss okei. Un vannas meistars(i) strādā apzinīgi, nav kur piekasīties. Un vannai tiek dots otrs mūžs.. , nevis uz lūžņiem prom, kā būtu manā variantā :)) Vannas cena pieņemama.

      Dzēst